De Vele Toepassingen Van Het Engels En De Vele Talen Over De Hele Wereld Gebruikt

In de wereld van vandaag, de overgrote meerderheid van de mensen gebruik maken van de Engels taal. Terwijl dat een weerspiegeling van een grotere maatschappelijke trend in de richting van wereldwijde communicatie kan zijn, het is ook een indicatie van het onderwijssysteem. Het lijkt erop dat echt opgeleid in elk gebied van studie te worden, moet een persoon te leren kennen en te begrijpen Engels.

Talen

Er zijn mensen die beweren dat het Engels is niet de enige taal die in de wereld van vandaag, maar in feite is het uitgegroeid tot een van de meest voorkomende talen die gesproken worden over de hele wereld. Engels is echter ook de meest bestudeerde taal, want er zijn meer mensen te leren dan enige andere taal.

Een van de redenen dat het Engels zo veel gebruikt is geworden is omdat de geschiedenis van het Engels, van het prille begin tot het midden van de twintigste eeuw, is goed gedocumenteerd. Als je de kans om te onderzoeken vroege koloniale Engels of negentiende eeuw Engels hebt, zult u merken dat de taal onderging dramatische veranderingen in die periode.

Tegen het midden van de twintigste eeuw, Engels was in wezen onveranderd. Dit betekende dat er waren een heleboel mensen die het op school had geleerd en daarna leerde het op het werk of thuis in gesprek. Voor sommige mensen, was er geen noodzaak om een ​​tweede taal te leren at all.

Het is ook interessant om op te merken dat terwijl er veel Engels-sprekende landen vandaag de dag, het onderwijssysteem in die landen is relatief slecht. Er zijn maar weinig gebieden in de wereld waar sprake is van meer dan basisonderwijs schoolniveaus. Dit kan leiden tot veel studenten die niet echt hoeft te worden leren van een andere taal, maar omdat ze de taal geleerd tijdens hun vormende jaren, leren ze op school en kan vervolgens de praktijk thuis of op plaatsen waar ze vaak wisselen telefoon getallen.

Daarom is het onderwijssysteem in andere landen is niet alleen minder ontwikkeld dan die van de Verenigde Staten, maar de kansen van die mensen die een tweede taal serieus nemen, zoals het Spaans of Mandarijn, zijn vaak beperkt. Om deze reden, de Verenigde Staten van Amerika heeft een relatief grote populatie van mensen die minstens één taal spreken en die in staat zijn te communiceren met anderen in hun tweede taal.

Veel mensen in andere landen die in gebieden wonen waar Engels niet de hoofdtaal hebben geen idee wat Engels is of hoe het wordt gesproken. In deze gebieden, kan het Engels worden gesproken door een paar mensen, maar het is niet op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven, sociale bijeenkomsten, en het openbare leven. Dit wil niet zeggen dat het Engels niet wordt gebruikt in andere delen van de wereld, maar omdat de meerderheid van de mensen in een bepaald land een tweede taal niet serieus nemen, is hun moedertaal beperkt en vaak vreemd aan degenen die het spreken.

Taal is vaak een barrière tussen mensen en het kan zeker worden beperkt. Om deze reden, veel mensen in andere landen de voorkeur aan hun eigen taal spreken en hun cultuur te begrijpen, omdat ze voelen zich vaak geïsoleerd en zien weinig of geen mogelijkheid om te communiceren met andere mensen die hun moedertaal spreken.