Scholen Die Je Leren Over Management en HR

In het gebied van management en HR, een breed scala aan onderwijsinstellingen bestaan ​​en bieden programma's van de studie. Zij zullen u het beste onderwijs te geven en opleiding mogelijk is voor de vaardigheden die je nodig hebt op het gebied van het management en HR in te voeren. Dit artikel helpt u weten wat elke school biedt, zodat u kunt het juiste programma voor u te vinden.

Management En Hr

Harvard University - The Ivy League behoort tot de top namen in onderwijs en onderzoek. Harvard University heeft verschillende centra en programma's die helpen de studenten leren over het bedrijfsleven en management.

Georgetown University - Deze sociale werk scholen bieden graden in gebieden zoals het beheer en HR. Ze hebben ook andere programma's die u toelaten om de kinderen en tieners te helpen in hun gemeenschap.

New York University - De Policy Institute aan de NYU biedt programma's die zich richten op de wetenschappen van de human resources. Ze staan ​​bekend als zeer interactief en studenten helpen om een ​​deel van het gebied zij kiezen geworden.

Johnson & Wales University - Deze universiteit staat bekend om zijn agrarische studies. Deze programma's helpen leerlingen kennis met verschillende gebied van management, terwijl ook het leren om een ​​boerderij of ranch te beheren.

A & M University - Graduate scholen op A & M bieden cursussen in business administration, met inbegrip van het management en HR. Ze hebben ook andere programma's zoals degenen die zich richten op de plantkunde en ecologie.

Universiteit van Houston - Deze universiteit biedt ook veel programma's in human resources. Ze hebben centra voor ervaringsleren, die de Human Resource Enterprise Lab en het Center for Business Innovation omvat.

Texas State University - Deze universiteit biedt programma's in het onderwijs, met inbegrip van bedrijfskunde. Ze bieden ook programma's voor studenten die geïnteresseerd zijn in steeds accountants en openbare boekhouding managers.

Carnegie Mellon University - Met deze onderwijsinstellingen hebben programma's voor studenten die zich specialiseren in de wetenschap en de geesteswetenschappen. Zij zullen u helpen te leren over de geschiedenis van het management en de strategieën van de markt.

Delaware College - Dit college heeft veel programma's die zich richten op het onderwijs en het bedrijfsleven. Zij bieden veel programma's voor degenen die wensen om de gezondheid studie en bieden ook andere programma's die zich richten op de wetenschappen van de human resources.

Texas A & M - Het heeft ook onderwijsinstellingen die in business administration. Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met mensen kunt kijken naar deze scholen en vind de programma's die bij hen passen.

Werknemers moeten in staat zijn om effectief te communiceren met de mensen die met hen zullen werken om te slagen in het gebied van management en HR. Met de training en opleiding aangeboden door deze scholen, vindt u de vaardigheden die nodig zijn te leren om succesvol te zijn.