Draadloze Klokken

Het is gebruikelijk plaats in vandaag de dag veel kantooromgevingen om tijd te klokken te zien op bureaus en in andere openbare plaatsen. Dit soort time klok wordt gebruikt, niet alleen op de werkplek, maar ook in veel dienstverlenende voorzieningen en instellingen.

Deze tijdklokken worden vaak gebruikt om op te nemen werk-gerelateerde informatie, zoals werkorders, werkorders, tickets en andere activiteiten gerelateerde records. Ze worden ook wel de tijd kaarten of agenda tijd klokken. Sommige dienstverleners zullen ook dit soort van een klok om een ​​record tijd kaarten of andere vel papier te gebruiken. De belangrijkste reden dat mensen de voorkeur aan deze timecards gebruiken om hun dagelijkse activiteiten vast te leggen is omdat ze meestal eenvoudig te bedienen.

Wanneer u de achterzijde wijzerplaat van de tijd kaart te zetten, kunt u zien hoe laat het is. Het is gemakkelijk te gebruiken en je hoeft niet naar de nummers een herinneren door middel van vierentwintig. Bij sommige modellen kan het nodig zijn om duw op de knop op de achterkant en op de andere modellen die u nodig heeft om de voorkant draaien.

Om bij te houden van uw activiteiten te houden met deze tijd kaartsystemen, hebt u een computer nodig hebt. U moet toegang hebben tot het internet om de software die nodig is voor het opnemen en het synchroniseren van uw administratie te downloaden.

Als u uw eigen systeem actief zijn, kunt u een hoop geld te besparen door niet te hoeven geen speciale software aan te schaffen. Dit kan worden gekocht voor ongeveer $ 20 bij een lokale hardware winkel of u kunt zelfs het kopen online voor minder dan de kosten van een kopje koffie bij Starbucks. Het enige probleem is dat je de mogelijkheid om de tijd af te lezen vanaf elke computer niet zal hebben, tenzij je een Ethernet-verbinding.

U kunt ook een draadloze kaart kopen als u wilt in staat zijn om uw systeem te gebruiken in een andere plaats. Dit kan handig zijn als u thuis werkt en je wilt gebruiken terwijl u weg bent van uw bureau. Je zult in staat zijn om uw tijdregistratie te nemen en dan synchroniseren van de gegevens als je thuis komt. Als u het nemen van uw gezin een vakantie, kan het zijn dat de draadloze kaart is de enige manier waarop je in staat om te synchroniseren met uw klok zal zijn.

Als u een draadloze kaart te kopen, zorg ervoor dat kijk je ervoor zorgen dat het compatibel is met het model van uw computer is. Controleer ook om ervoor te zorgen dat de kaart compatibel is met uw bestaande tijd kaartlezers. Je moet in staat zijn om te zien of uw kaartlezer een draadloze kaart die al op uw computer is geïnstalleerd zal lezen. U zult waarschijnlijk moeten nieuwe kaartlezers kopen als dit het geval is.

De meeste bedrijven zullen een draadloze kaart geven als je ze kopen en dit betekent dat je ze apart aanschaffen. Dit maakt het makkelijker te installeren en bijhouden van alle informatie in uw dagelijkse activiteiten.

Als u besluit om een ​​draadloze kaart te installeren, zorg ervoor dat degene die je aankoop heeft de nieuwste firmware beschikbaar is. Het merendeel van de tijd klokken zal komen met deze al geïnstalleerd, zodat u niet hoeft om iets anders te doen om ervoor te zorgen dat de kaart goed werkt. U dient contact op met uw draadloze bedrijf om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn met uw besturingssysteem voordat u de kaart zijn.

Als je gaat om de draadloze kaart te gebruiken op een systeem dat niet met het komen, moet u een aparte draadloze kaart te kopen voor het systeem dat u wilt gaan gebruiken. Dit kan kosten ongeveer honderd dollar.

Sommige van de beste tijd klokken hebben een draadloze kaart ingebouwd in het systeem zelf en de rest van de onderdelen die u moet aanschaffen. Deze types van systemen kunnen vaak u uw tijd klokken te sluiten op een computer of op meerdere klokken aan te sluiten op dezelfde computer om de klok te delen.

Veel draadloze klokken komen zelfs met hun eigen internet-verbinding, zodat u de informatie tussen de klokken ook kunt synchroniseren. Wilt u de exacte tijd weten, kan de tijd in een online-formaat worden opgenomen of weergegeven in grafische vorm. Dit is ideaal voor degenen die willen bijhouden van de tijd te houden, maar zijn niet geïnteresseerd in het bijhouden van de tijd zelf.