Beletteringen

Beletteringen - Online Magazine recensie

De Beletteringen is een verzameling van gedrukte materialen die zich richt op alle denkbare aspecten van het drukken en binden. Dit boek bevat een uitgebreide editie van de oorspronkelijke Beletteringen, alle nieuwe middelen en activiteiten, maar ook als leidraad voor degenen die wensen te maken boekbinden hun beroep. De afdrukken wereld wordt steeds belangrijker, dus als je interesse in deze kunst hebt, is dit boek heeft wat je nodig hebt. De Beletteringen bestaat uit tekst, afbeeldingen, een online magazine, een lay-out gids, en nog veel meer.

De Beletteringen bevat alles wat u nodig hebt om te beginnen. De Beletteringen Book presenteert u met een introductie in de wereld van boekbinden en een overzicht van de vele manieren waarop je een gebonden tekst kunt bereiden. De Beletteringen geeft ook informatie over hulpmiddelen voor binding en basisuitrusting die nodig is voor het produceren van een uniek kunstwerk. Alle informatie die u nodig hebt om te beginnen met het maken van uw eigen Beletteringen boek is hier te vinden. Het is allemaal gepresenteerd in een gemakkelijk te begrijpen formaat dat iedereen kan begrijpen.

De Beletteringen is ook vol met activiteiten. Deze activiteiten omvatten concrete projecten voor beginners, een tijdschrift van nieuwe technieken, en natuurlijk, activiteiten voor kunstenaars. De Beletteringen bevat een gedeelte activiteit die u zal voorzien van elk stukje van het kunstwerk dat u nodig heeft voor uw project.

De Beletteringen bevat meer dan een boek. Het boek bevat een complete gids voor het kunstenaarschap. Het bevat ook een volledig functionerende geïllustreerde catalogus van de leveringen gebruikt voor de productie beeldende kunst, illustraties, en houtsneden.

De Beletteringen geeft u alle informatie die u nodig hebt om je passie te wenden voor boekbinden in een full-time carrière. Het biedt u een uitgebreid overzicht van het boekbinden proces en geeft informatie over boekbinden. Het bevat ook een uitgebreide index en alle tools die u nodig hebt om te beginnen. Als u van de kunst van het gedrukte materialen, zal de Beletteringen u met alles wat je nodig hebt om een ​​bekwaam bindmiddel worden. Het omvat de tekst, afbeeldingen en lay-out templates voor u op maat bindingen te maken. Het bevat ook veel voorbeelden van wat je kunt bereiken als je werkt vanuit een sjabloon.

Wat maakt de Beletteringen anders is het magazine-achtige functie die het biedt. Het bevat een online magazine waar u toegang tot een schat aan kennis over de boekdrukkunst. U zult ook in staat zijn om contact te houden met je mede-liefhebbers, ideeën uit te wisselen en te leren over de wereld van de afdruk. Door het gebruik van het online magazine, zult u in staat om uw kennis over het afdrukken uit te breiden, te printen bindend, en weddenschappen, en beter te leren kennen uw vaartuig.

De Beletteringen bevat tevens instructies voor het werken met de instrumenten van boekbinden. Vind je alles wat je nodig hebt om te werken met de hardware, ornamenten, multiplex, evenals hulp op hoe je je eigen binding projecten te ontwikkelen vinden. Het bevat ook informatie over aan de slag als een bookmaker.

De Beletteringen heeft veel activiteiten om je bezig te houden. U zult handleidingen op het ontwerpen en de voorbereiding van uw boeken, maar ook als een activiteit die u zullen tonen hoe u uw PDF-bestanden om te zetten in boeken te vinden. U vindt hier ook een project op het leren van een Keltische knoop gebruiken.

Ten slotte is het online magazine bevat tips en ideeën over het werken met tekst, met inbegrip van hoe je je eigen covers te ontwerpen. Een gratis e-boek, A Guide to de 3e dimensie, bespreekt boekbinden in drie dimensies. Het bevat ook informatie over hoe je je eigen boekbinden patronen te creëren.

Hoewel het misschien overweldigend lijken op het eerste, is het Beletteringen boordevol informatie en activiteiten die u zullen helpen een succesvolle binding ambachtsman. De Beletteringen is ontworpen met beginners in het achterhoofd. Dit betekent dat het gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Niet alleen dat, maar de site maakt het ook gemakkelijk aan de slag en maak je eigen boek.

Als je een beginner bent, zal de Beletteringen je alles wat je nodig hebt om een ​​succesvolle boekbinden expert te worden te geven. Of u wilt een professionele boekbinder zijn of gewoon mooie boekbanden, vindt u alles wat u nodig hebt van de Beletteringen vinden. Hier kunt u leren hoe om dingen te maken van mensen die hebben het al jaren, zodat je hun technieken kunnen volgen en blijven hun nalatenschap.