Asbestinventaris

Wat Gebeurt er Na een Grondige Analyse van een Gebied wordt Uitgevoerd?

Het is noodzakelijk dat een bedrijf bepaalt de mate van hun asbestinventaris voordat uitgraving of constructie. Zonder dat is het risico van blootstelling aan asbest en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen sterk toegenomen. Door dit te doen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat er geen asbest in de bodem die wordt verstoord tijdens de opgraving proces.

De eerste stap om bewust te zijn van uw asbest inventaris is om een ​​passend plan voor de manier waarop het project zal worden behandeld ontwikkelen. Als het project gaat gevaarlijk worden beschouwd, is een meer serieuze inschatting van de risico's die zij nodig voordat een opgraving of de bouw begint. Hier zijn enkele van de stappen die een bedrijf moet nemen om de asbest op hun eigenschappen te identificeren en ontwikkelen van een effectieve saneringsplan.

De eerste stap bij het bepalen of een grondeigenaar heeft een asbestinventaris in contact is met de grondeigenaar te komen en vraag een gratis asbest inventaris. Dit zal meestal een openbare informatiebijeenkomst, waar de grondeigenaar samen een presentatie heeft gezet over hun project. Als de grondeigenaar weigert de informatie te verstrekken, vragen om een ​​lijst van alle van de asbest in het pand en de ernst van de blootstelling. Het is belangrijk om de hoeveelheid asbest in het pand weten omdat in het geval het project is dit juist gebeurt, kan het project de hoeveelheid asbeststof aanwezig te beperken in het milieu.

Tijdens de gratis asbest inventaris, is het belangrijk om het pand te herzien om de verschillende soorten asbest die bestaan ​​in het gebied te bepalen. Dit moet een lijst van de soorten oppervlakken die naar verwachting worden beïnvloed door de asbest bevatten. Het is belangrijk om de blootstelling aan asbest niveaus kennen als dit zal helpen om gezondheidsproblemen die kunnen optreden wordt blootgesteld aan het materiaal te voorkomen.

Zodra een eigenaar is vastgesteld dat een asbestinventaris hebben, is het tijd om een ​​grote schaal asbest analyse van de site uit te voeren. Hier kan een getrainde professional gebieden die waarschijnlijk asbest bevatten, te identificeren en moeten worden aangepakt wanneer het project is afgerond. Werkwijze voor het detecteren en verwijderen van de potentiële asbest juiste zodanig zijn uitgevoerd om verdere blootstelling aan asbest te voorkomen.

De volgende stap in de asbest analyse omvat een oppervlaktesurveyprogramma. Dit proces helpt te begrijpen als asbest aanwezig in kleine hoeveelheden op een bepaald oppervlak of als de eigenschap verontreinigd met grote hoeveelheden asbest. De werkwijze moet goed gedocumenteerd en omvatten een inspectie van de woning en de omgeving. Het moet een grondig onderzoek om te zien of de woning een potentieel gevaar voor alle werknemers, of een specifieke groep werknemers.

Het is zeer belangrijk om door met de asbestinventaris nadat de oppervlaktesurveyprogramma. Dit komt omdat alle gebieden die worden ontdekt tijdens het project zal moeten goed worden geëvalueerd. Een gekwalificeerde professional zal helpen om het oppervlak voor asbest, die kan worden gedaan met behulp van een scanning elektronenmicroscoop te evalueren. Dit soort apparatuur kan zeer nuttig zijn bij het detecteren van de aanwezigheid van aanvullende asbest in het pand.

De volgende stap in het asbest inventaris te bepalen of het asbest asbest alle normen. Dit is noodzakelijk omdat er verschillende standaarden waaraan moet worden voldaan bij het bepalen of een gebied asbest beladen. Een gekwalificeerde professional moet in staat zijn om de aard van de classificatie wordt gebruikt om te bepalen of het onroerend goed mogelijk besmet is vast te stellen.

De volgende stap van het asbest inventaris proces is om alle ruimtes van het pand die moeten worden aangepakt te documenteren. Dit geldt ook voor gebieden die eerder zijn geïdentificeerd als asbest, gebieden die bleken te zijn verontreinigd met asbest en alle gebieden die werden ontdekt asbest in een verborgen vorm. Dit zou moeten helpen om ervoor te zorgen dat de juiste maatregelen worden genomen om alle gebieden die potentiële asbest hotspots zijn te elimineren.

De derde stap is het nemen zoveel mogelijk monsters voor het testen en om dit in een bepaalde periode. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de beste monster wordt getest en dat de resultaten worden opgenomen in de inventaris. Alle gebieden die asbest monsters die niet waren opgenomen in de inventaris moet worden bevestigd door een andere analyse van het gebied.

Na de laatste oppervlak en / of gebouweninspectie moet de grond volledig worden geanalyseerd om te garanderen dat er geen andere asbest aanwezig. Dit is zo dat het pand niet blijft een bedreiging voor de medewerkers die werkzaam zijn in het gebied of aan het grote publiek vormen. Er moet ook rekening worden gehouden, zodat eventuele wijzigingen worden aangebracht in elke kans op blootstelling te verlagen.

Bouw

Interessante links